perjantai 19. joulukuuta 2014

Opehommat jatkuu!

Elokuussa melkoisella vauhdilla aloitettu sijaisuus päätoimisena tuntiopettajana Turun ammattikorkeakoulussa on kääntymässä kohti loppuaan. Tahti on ollut kova ja asiaa on vielä vauhdittanut raju juuri meneilläänoleva organisaatiomuutos. tahti tosin jatkuu, oska sain vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Tahdista huolimatta, syksy on ollut todella antoisa! Opiskelijoiden kanssa on ollut hieno tehdä töitä, KITIn (kirjasto- ja tietopalvelun koulutus) opiskelijoista kuulin kaikilta opettajilta jo etukäteen paljon hyvää. Itse olen oppinut vähintään yhtä paljon kuin opiskelijat. Hetkittäin tuntui että olin jopa heikoilla jäillä. Opiskelijoilla oli myös ihanasti ymmärrystä siihen, että olin ihan yhtä tuore amkilainen kuin uudet aloittavat ryhmät. Kiitos opiskelijat!!

Nyt alkaa jo tupsahdella opetuksen kehittämisenkin ideoita, kun on jollain tavalla tästä ensimmäisestä rupeamasta selvinnyt. Tuli mieleen, että Pearltrees nettisovelluksen voisi ottaa käyttöön jossain tehtävässä, kuten myös Pinterestin ja Twitterin käyttöäkin tässä pohdiskelen. Olen keväällä osallistumassa myös AMKn sisäiseen koulutukseen 'E-tube blended learning', jossa rakennamme verkko-opintojaksoa.

Innostuneena katson kohti uutta opetusvuotta Turun ammattikorkeakoulussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti